Tomtvisning Södra Bettorp, Örebro 30/8

  Välkommen på tomtvisning onsdag 30/8 kl 17.00-18.00! Passa på att se de natursköna omgivningarna i Södra Bettorp, träffa oss och diskutera Ert framtida boende. Adress: Kornellvägen, Örebro. Följ skyltar. Välkommen!... Läs mer »

  Tomtvisning Södra Bettorp, Örebro 20/6

   Välkommen på tomtvisning tisdag 20/6 kl 17.00-18.30! Passa på att se de natursköna omgivningarna i Södra Bettorp, träffa oss och diskutera Ert framtida boende. Adress: Kornellvägen, Örebro. Följ skyltar. Välkommen!... Läs mer »

   Turbinen exploaterar 22 st villatomter i Nyköping

    Turbinen har tecknat avtal om förvärv och exploatering 22 st villatomter i attraktiva Hagalund i Nyköping. Området har en färdig detaljplan och försäljningsstart beräknas ske inom kort. Kontakta Markus Stjärnklint, markus@turbinen.se, för mer information.... Läs mer »

    Byggstart av 123 hyreslägenheter i Tungelsta

     Nu har vi startat byggnationen av 123 st nya hyreslägenheter i Tungelsta. Lägenheterna byggs med energieffektiva VST-system och kommer behållas i egen förvaltning. Lägenheterna kommer att bestå av en variation mellan 1:or – 4:or. Husen byggs etappvis under 2017-2018 med första inflyttning i början av 2018.  ... Läs mer »

     Slutsålt i Brf Lillgården, etapp 1

      Nu är det 29 radhusen i Brf Lillgården sålda. Bygget är i gång och nu planeras det för fullt för nästa etapp. Totalt kommer 83 radhus att byggas i området. Mer info om försäljningsstart av nästa etapp kommer inom kort.... Läs mer »

      Försäljningsstart av Brf Giffeln 3, Örebro

       Nu har vi startat försäljningen av 60 st lägenheter i Bettorp, Örebro. Här växer Örebros nästa bostadsområde fram, med närhet till både skog och service såsom skolor och affärer. Alla lägenheter har balkong eller uteplats.... Läs mer »

       Turbinen köper från KF Fastigheter

        Turbinen Fastigheter köper en butiksfastighet i Tungelsta i Haninge kommun av KF Fastigheter. Fastigheten har en uthyrningsbar area på cirka 1 500 kvadratmeter, varav cirka 60 procent är uthyrda till Coop. – …Vi är mycket nöjda över att det är just Turbinen Fastigheter som förvärvar fastigheten, då företagets entreprenörskap och lokala förankring borgar för en positiv utveckling... Läs mer »

        Turbinen investerar i Åkersberga

         Turbinen har köpt två fastigheter centralt i Åkersberga på totalt 25 000 kvm. Idag är fastigheterna bebyggda med kontor- och industrilokaler och till större delen uthyrda. Största hyresgästen är Åkersberga kommun. På sikt finns stora utvecklingspotential för fastigheten då den ligger i ett omvandlingsområde för bostäder.... Läs mer »
         Sida 1 av 512345

         Kontaktuppgifter

         Turbinen Entreprenad AB
         Vendelsöv. 37
         136 44 Handen

         E-post: info@turbinen.se
         Telefon:08-93 61 50

         Hitta till oss