Nytt förvärv i Jordbro Företagspark

  Turbinen Fastigheter utökar ytterligare i Jordbro Företagspark genom förvärvet av fastigheten Jordbromalm 4:39. Lokalerna är på dryga 2 100 kvm och är fullt uthyrda som lastbilsverkstad och tvätt. Fastigheten ligger i direkt anknytning till två av Turbinens andra fastigheter i området. Karta... Läs mer »

  Tomtvisning Södra Bettorp, Örebro 30/8

   Välkommen på tomtvisning onsdag 30/8 kl 17.00-18.00! Passa på att se de natursköna omgivningarna i Södra Bettorp, träffa oss och diskutera Ert framtida boende. Adress: Kornellvägen, Örebro. Följ skyltar. Välkommen!... Läs mer »

   Tomtvisning Södra Bettorp, Örebro 20/6

    Välkommen på tomtvisning tisdag 20/6 kl 17.00-18.30! Passa på att se de natursköna omgivningarna i Södra Bettorp, träffa oss och diskutera Ert framtida boende. Adress: Kornellvägen, Örebro. Följ skyltar. Välkommen!... Läs mer »

    Turbinen exploaterar 22 st villatomter i Nyköping

     Turbinen har tecknat avtal om förvärv och exploatering 22 st villatomter i attraktiva Hagalund i Nyköping. Området har en färdig detaljplan och försäljningsstart beräknas ske inom kort. Kontakta Markus Stjärnklint, markus@turbinen.se, för mer information.... Läs mer »

     Byggstart av 123 hyreslägenheter i Tungelsta

      Nu har vi startat byggnationen av 123 st nya hyreslägenheter i Tungelsta. Lägenheterna byggs med energieffektiva VST-system och kommer behållas i egen förvaltning. Lägenheterna kommer att bestå av en variation mellan 1:or – 4:or. Husen byggs etappvis under 2017-2018 med första inflyttning i början av 2018.  ... Läs mer »

      Slutsålt i Brf Lillgården, etapp 1

       Nu är det 29 radhusen i Brf Lillgården sålda. Bygget är i gång och nu planeras det för fullt för nästa etapp. Totalt kommer 83 radhus att byggas i området. Mer info om försäljningsstart av nästa etapp kommer inom kort.... Läs mer »

       Försäljningsstart av Brf Giffeln 3, Örebro

        Nu har vi startat försäljningen av 60 st lägenheter i Bettorp, Örebro. Här växer Örebros nästa bostadsområde fram, med närhet till både skog och service såsom skolor och affärer. Alla lägenheter har balkong eller uteplats.... Läs mer »
        Sida 1 av 512345

        Kontaktuppgifter

        Turbinen Entreprenad AB
        Vendelsöv. 37
        136 44 Handen

        E-post: info@turbinen.se
        Telefon:08-93 61 50

        Hitta till oss