TURBINEN – MED MER ÄN 30 ÅR I BRANSCHEN

Turbinen är ett familjeföretag med erfarenhet av entreprenad inom bygg och anläggning sedan 1980-talet. Idag är Turbinen ett ”från ax till limpa” företag inom fastighetsutveckling och förvaltning.

Vår verksamhet består av två huvudsakliga delar, bostadsbyggnation och kommersiella lokaler.

Idag erbjuder vi bostäder runt om i Stor-Stockholm i form av villaproduktioner, radhus och flerbostadshus. Vi har flera spännande projekt igång och planlägger för många fler. Vi driver hela processen från detaljplaneläggning till byggnation.

I vår kommersiella del förvaltar vi över 25 000 kvm lokaler, därav handel industri och logistik. Vi har dessutom mycket mark för nya projekt så kontakta oss om ditt företag behöver nya lokaler.

Turbinen har ca 20 anställda och drivs sedan 1994 av Kajsa och Mikael Engström.

Tillit är vår drivkraft

 

Ända sedan företagets start har relationen med våra kunder varit vår drivkraft. Vi värdesätter ett handslag mer än krångliga avtal. Oss får du alltid tag på, oavsett ärende.

Till privatkunder erbjuder vi alltid fasta offerter – vi har under alla år i branschen aldrig skickat en tilläggsfaktura. Detta ger en trygghet för dig som kund och underlättar för finansiering då det finns garanti för att kostnaderna inte drar iväg.

Vi bygger för framtiden

 

Turbinen har byggt över 1 000 bostäder. Vi har länge arbetat med hållbara lösningar och Turbinen var det första företaget i Sverige som byggde en fastighet med LEED GOLD-­certifiering! Vi är idag ett bolag med AAA-certifiering.

Certifieringar

 

  • Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Kontaktuppgifter

Turbinen Entreprenad AB
Vendelsöv. 37
136 44 Handen

E-post: info@turbinen.se
Telefon:08-93 61 50

Hitta till oss